Dank je wel, en…

Toen ik nog regisseur was had ik het goede gebruik om na afloop van de laatste spelrepetitie voor de voorstelling veel leden en vrijwilligers te bedanken. Leden en vrijwilligers die juist tijdens de repetitieperiode veel voor EDOG betekenen. Leden en vrijwilligers die tijdens de voorstellingen juist NIET in het zonnetje gezet worden. Kortom mensen die niet als solist, kostuumploeg, bouw-schilderploeg, artistieke leiding tijdens voorstellingen applaus in ontvangst mogen nemen. Hierbij kun je denken aan de EDOG lotto, degene die de koffie verzorgt, etc.

Nu ben ik op dit moment geen regisseur meer en we hebben geen ‘laatste’ spelrepetitie voor de voorstelling. Vanuit mijn rol als erelid en omdat dit de laatste EDOG mail van 2020 is en als eeuwige positieve bemoeial grijp ik daarom mijn kans;

Dank je wel Thea dat je ,tot we niet meer konden repeteren, elke week de koffie zette. Dank je wel Julia en Rob dat jullie de koffie (helaas nog maar voor korte termijn hebben overgenomen. We verwachten nog veel kopjes koffie uit jullie handen te mogen ontvangen.

Dank je wel Tony dat je elke week ,tot je je lidmaatschap opzegde, de lotto deed. Dank je wel Karin dat je die lotto alvast hebt overgenomen zodat we ook in de toekomst voorzien zijn van een vast basisinkomen.

Dank je wel Robert dat je elke week trouw de do mail uitstuurt en zelfs, omdat ik zo bleef aandringen ha ha, tijdens de lockdowns zelfs twee keer per week de EDOG mail verstuurt. Vaak waren er ook nog extra mails als mensen wat waren vergeten mee te sturen, of nog extra informatie nodig was.

Dank je wel Jeroen D. dat jij dit jaar de Grote club actie op je genomen hebt en hiermee weer geld bij elkaar hebt vergaard.

Dank je wel Rob en Julia dat jullie al zo ver waren met het voorbereiden van de grote EDOG tombola. Prijzen ophalen, enveloppen vullen met lootjes, en dit samen met meerdere leden voorbereiden.

Dank je wel Anja, Ans, Brenda, Isha, Karin, Marjolein D, Mirthe, Rob t H., Robbert, Ron dat jullie actief in de APPGROEP EDOG IDEEENTWAALFTAL hebben meegedacht aan het behoud en voortbestaan van EDOG.

Dank je wel Karin, Ans, Anja, Rianne, Marjolein D. en Rosite dat jullie in de APPGROEP EDOG WANDELING jullie creativiteit en sportiviteit hebben ingezet om de boswandeling voor te bereiden. En die gaat er komen hoor!

Dank je wel Myrthe, Isha Brenda en Linda van de APPGROEP ÈÈN dat jullie onze huidige maandagavonden zo mooi ingevuld krijgen waardoor we het EDOG gevoel vasthouden en we elkaar zien en horen.

Dank je wel APPGROEP 3 EDOG met Rob t H., Anja, Karin, Robbert, Claire. Roan, Charlotte, Benjamin en Marjolein D. dat jullie nadenken hoe ons eerstvolgende optreden eruitgaat zien. Dat geeft weer toekomst perspectief.

Dank je wel Reintje, Linda, Charlotte en Rianne dat jullie EDOG op social media laten stralen. Zo binden we ons publiek en laten we zien dat we nog steeds bestaan en levend zijn.

Dank je wel Anita dat je al die D.E. koffie en andere zegels in je doosje ontvangt. Voortuitstrevend gedacht want je bent dit al gestart voordat we gingen thuis werken en we dus nu extra veel koffie drinken.

Dank je wel Arie dat je op de achtergrond onze boekhouding in stilte bijhoudt en dat je ons er regelmatig op wijst dat 1 + 1 niet 3 is, maar wel een positief getal oplevert.

Dank je wel alle leden die in de afgelopen maanden EDOG hebben verlaten. Jullie hebben EDOG mede gemaakt tot wat zij nu is. Allerlei begrijpelijke redenen hebben bijgedragen waarom jullie zijn weggegaan maar we komen jullie weer tegen bij de voorstellingen, bij de borrel na de repetities of bij……. wie weet.

Dank je wel Arno, voor je uitgebreide idee die je mij gisteren hebt gemaild. Een idee dat kan bijdragen aan het voortbestaan van EDOG. Niet alleen dank je wel voor je idee maar zeker ook voor het feit dat je hier dus over nadenkt, en de moeite neemt om dat op meerdere A4 tjes uit werken en aan ons te sturen. Dat is wat EDOG leden zo bijzonder maakt.

Dank je wel Jeroen V. dat je EDOG zo goed weet te verkopen naar de officiële instanties. Altijd bereid om weer die telefoon te pakken en altijd bereid om te luisteren naar de leden met hun meningen en ideeën.

Dank je wel bestuur dat jullie in deze moeilijke tijden samen blijven en je voor EDOG inzetten. Ieder op zijn/ haar eigen manier.

Marjolein en ik wensen iedereen die op welke manier maar ook betrokken is bij EDOG liefdevolle en warme dagen en vooral een goed en gezond 2021. Tot snel.

Namen noemen leidt er altijd toe dat je iemand vergeet. Weet jij nog iemand die even genoemd moet worden geeft het door en we zetten hem of haar extra in het zonnetje.