IS T AL BEGONNEN?

PLING… een app bericht.. het is zondag middag en IK hang een beetje op de bank..telefoon in de hand natuurlijk. Wat moet je anders doen op de bank. PLING… berichtje van Rosite; ‘Erik ik maak me een beetje zorgen over het concert. Ik heb nog geen koornummers binnen gekregen. Gaat t goed komen?’

Na wat heen en weer appen besluiten we op maandagavond ideeën te verzamelen, maar dan wel interactief.  Dus ik duik mijn archief kast in. Naast tientallen klavieruittreksels en tekstboeken die ik via de Boog heb gekregen liggen er natuurlijk ook 40 jaar EDOG boeken en niet alleen van mij maar ook van Marjolein en de laatste jaren ook de kinderen…(die van mijn moeder heb ik inmiddels weggegooid).Dus tas volgegooid en prints gemaakt van alle titels die we in veertig jaar gedaan hebben. Een flinke investering op de zondagmiddag maar het resultaat mag er zijn. Er ligt een longlist voor het concert nu nog verfijnen.

JA…het jubileum jaar EDOG is begonnen. (en Marjolein is blij dat de kast weer eens is opgeruimd)

Erik