Let the show begin!

Vandaag heb ik mijn eerste vaccinatie gehad. Ik vond het, gezien de wereld waarin wij de afgelopen anderhalf jaar geleefd hebben, toch een memorabel moment. Het is fijn om te zien dat het vaccinatieprogramma zijn vruchten afwerpt. Het terrasje pakken alleen is al zo heerlijk. Uiteraard mag iedereen zijn of haar eigen keuze maken om zich wel of niet te laten vaccineren maar ik weet dat het bijdraagt aan onze gezondheid en onze vrijheid.

Vrijheid die wij het afgelopen jaar niet uitgebreid mochten vieren terwijl het toch 75 jaar geleden is dat de oorlog is afgelopen. Vrijheid die ons ingeperkt werd omdat we niet konden gaan en staan waar we wilden. Vrijheid omdat we niet mochten omarmen wie we maar wilden. Vrijheid omdat we onze hobby niet konden uitoefenen. We zaten thuis en moesten maar afwachten. Af en toe mochten we via het beeldscherm naar elkaar koekeloeren.

We hebben dat opgelost met spelletjes doen, lekker met een boek op de bank, teamspellen via Zoom en veel, heel veel wandelen. We kennen onze omgeving veel beter dan voorheen. We zijn wellicht ook wat bewuster geworden over diverse zaken en laten we het mooie ervan proberen vast te houden.

Ik heb mijn tijd doorgebracht met veel schrijven, blogs schrijven. Ik vind het een leuk tijdverdrijf, en ik kan hierdoor een aantal dingen van me afschrijven. Ik heb er een flink aantal lezers mee vermaakt, soms tot nadenken gebracht of mooie herinneringen naar boven gehaald.

En nu gaat de wereld dus weer een beetje open. We repeteren zelfs weer een klein beetje live. Er komt weer perspectief in onze clubactiviteiten. Een mooi moment om u wat rust te geven en niet meer tweewekelijks een verhaal voor te schotelen. Er ligt een klein plannetje dat ik nog met wat anders kom. Als dat lukt dan merkt u het wel. Als er een brainwave komt dan volgt vanzelf wel weer een verhaal maar dan in een frequentie zoals vroeger (u weet wel, gewoon af en toe)

Dank ieder geval dat ik wekelijks mijn verhalen over u heen mocht storten. Ik heb er veel plezier van gehad. In ieder geval tot de 27e juni en wie weet op de repetitie een LIVE tot ZIENS

Let the show begin.