sex videos oriental blowjob episodes.
latina sexy dancer fucked hard by her customer. porn-of-the-week.com
sexdiver.net

Gezocht: Kindercast Ciske de Rat

Edog Muzikaal Theater zoekt een kindercast om samen met ons de musical “Ciske de Rat” ten tonele te brengen. 

LET OP!! DE DATUM VOOR DE KINDERAUDITIES IS AANGEPAST NAAR 13 SEPTEMBER 2023!!

 

DEZE PAGINA WORDT REGELMATIG BIJGEWERKT MET NIEUWE INFORMATIE. HOU DE PAGINA DUS GOED IN DE GATEN!!

 

Wie zijn wij?

Edog Muzikaal Theater is een amateur musicalvereniging uit Diemen die jaarlijks op hoog niveau een grote productie op het toneel brengt. Afgelopen jaren speelden we onder meer de voorstellingen Jozef and the amazing technicolor dreamcoat, All shook up, Titanic, Cinderella en De Drie Musketiers. Wij bouwen ieder jaar in een sporthal in Diemen een groots pop-theater met plaats voor 500 bezoekers. Voor meer informatie over ons, kijk gerust rond op deze website!

354969025_765625038684017_2200393023723762826_n

Musical Ciske de Rat

Op 12 en 13 april 2024 gaan we enkele voorstellingen geven van de musical Ciske de Rat. Het bekende verhaal gaat over het straatschoffie Ciske Vrijmoeth die vanwege zijn streken door iedereen Ciske de Rat wordt genoemd. Door de musical heen volgen we de jonge Ciske in 1925 en Ciske de man in 1939. Waar de jonge Ciske met een hart van goud vooral op zoek is naar een klein beetje liefde, probeert de soldaat Ciske zich in de nadering van de oorlog te verzoenen met zijn roerige verleden. In de musical is plaats voor diverse kinderrollen die wij niet vanuit onze vereniging kunnen vullen.

Welke rollen zoeken wij?

  • Ciske: een brutaal jochie met een goed hart; grofgebekt met een Amsterdams accent;
  • Betje: een lief meisje in de klas van Ciske, die later uitgroeit tot de grote liefde van Ciske;
  • Dorus: een klasgenootje van Ciske, die ziek is en in de musical komt te overlijden;
  • Kinderklas: diverse rollen en onderdeel van het grotere geheel en aanvulling op het koor.

Voor al deze rollen zoeken wij kinderen in de leeftijd van 8 jaar t/m 14 die een Amsterdams accent hebben of dit goed kunnen spelen. Belangrijk is dat de kinderen al goed kunnen lezen om de teksten te kunnen leren.  Je auditeert niet voor een specifieke rol; aan de hand van wat wij zien en horen en wat wij in gedachte hebben aan beeld van de musical, zullen we de keuze maken wie wij voor welke rol gaan casten.

Planning

De repetities voor de kindercast worden voor het grootste deel los van het reguliere koor gegeven. Dit zal op de woensdagen van 17:30 tot 19:00 zijn. De locatie zal in of in de omgeving van Diemen zijn. De repetities worden begeleid door iemand met ervaring met kindercasts bij amateurmusicals en die een pedagogische achtergrond heeft.

Voordat de audities plaatsvinden hoort u van ons via de mail een meer gedetailleerde planning, zodat u weet waar u met uw kind aan toe bent.

Audities

Op woensdagmiddag 13 september 2023 in Theater De Omval (tijd volgt nog) zullen audities worden gehouden voor de genoemde kinderrollen. Wat wij van de kinderen verwachten bij de auditie, wordt van tevoren nog naar de ouders gecommuniceerd. De ouders zijn welkom om de kinderen te begeleiden tot de auditieruimte. De audities worden gehouden zonder ouders aanwezig. De audities worden gehouden door onze regisseur, muzikaal leider en de kinder-begeleidster. Bij grote belangstelling zullen wij een papieren voorselectie houden.

Zoals bij elke auditie bestaat natuurlijk ook de kans dat je niet wordt gecast voor deze productie. Wij zullen de uitslagen mededelen via de mail.

 

Wat vragen wij van je, als je gecast wordt voor één van de rollen?

Aanwezigheid kindercast-repetities, aanwezigheid tijdens een deel van het EDOG repetitieweekend op 16 en 17 maart 2024, aanwezigheid bij enkele avondrepetities in de laatste 6 weken voor de voorstelling,  gedrevenheid om tekst en liedjes ook thuis in te studeren (naast de geplande repetities). Mogelijk dat voor de rol van de jonge Ciske iets meer wordt gevraagd, omdat het belangrijk is om met de oude Ciske of het koor te repeteren. Hierbij zal altijd rekening worden gehouden met de leeftijd van het kind. Daarnaast vragen wij een bijdrage in de kosten van repetities van €13,50 per maand en toestemming tot delen van foto en filmmateriaal dat wordt gebruikt voor de promotie van de voorstelling.

 

Wat biedt Edog?

EDOG biedt je de kans om je te ontwikkelen in een rol op het podium voor een groot publiek binnen  een ontspannen amateur vereniging. Wij bieden goede begeleiding door een ervaren iemand met een pedagogische achtergrond, zowel tijdens de repetities als bij de voorstellingen. Iedere voorstelling is 1 vrijkaart voor ouders/begeleiders beschikbaar.

 

Aanmelden voor de audities kan via audities@edog.nl tot en met 10 september 2023. Stuur graag een korte mail met naam, leeftijd, geslacht, duidelijke foto, een korte introductie en eventuele ervaring van het kind. Indien uw kind niet door de audities komt, zal de foto direct worden verwijderd.

U krijgt ruim voor de auditie meer duidelijkheid over de planning van de repetities, de locatie waar de auditie wordt gehouden en wat bij de auditie wordt verwacht. 

redtube
www.tikhub.pro two swedish blonde angels copulate.