sex videos oriental blowjob episodes.
latina sexy dancer fucked hard by her customer. porn-of-the-week.com
sexdiver.net

De artistieke leiding

De artistieke leiding bepaalt de artistieke visie van een productie of een concert. Binnen de wereld van het muziektheater gaat dit om categorieën als regie, zang, muziek en choreografie. Bij EDOG wordt de regie gedaan door Erik Damman. Gerard van Kolck is verantwoordelijk voor de zang en muziek. Hieronder kunt u meer lezen over hun achtergrond.

Erik Damman – Regisseur

Erik Damman is al meer dan veertig jaar betrokken bij EDOG Muzikaal Theater en kent de vereniging daarom door en door. Zelf heeft hij jarenlang op het podium gestaan en meerdere rollen gespeeld. Nu regisseert hij vanaf 2007 de jaarlijkse EDOG-voorstellingen. Hij vindt het belangrijk dat er een hoogwaardige productie ten tonele wordt gevoerd waar publiek, maar zeker ook de medewerkers voor en achter de schermen plezier aan beleven.

De uitdaging is voor hem om alles uit de acteurs te halen en hierbij op zoek te gaan naar datgene waarvan diegene niet wist dat deze het in zich had.

Het publiek dat de EDOG-voorstellingen bezoekt houdt van mooie kleurrijke voorstellingen met een lach en een traan. Erik schuwt de emotie dan ook niet. Hierbij probeert hij te kijken waar de grenzen van het theater liggen omdat de sporthal, waarin EDOG Muzikaal Theater optreedt, zoveel mogelijkheden biedt.

Erik heeft ook geregisseerd bij operette en musicalverenigingen in Haarlem (Hulsbergen), Leiden (Crescendo) en Amsterdam (Thalia) en is verbonden aan Stichting Operette Nederland (SON). Hij is oprichter van Theatergroep Diemen (2001).

Hij draagt het culturele leven van Diemen een warm hart toe en heeft hiervoor de vrijwilligers onderscheiding van de gemeente Diemen mogen ontvangen en is bij het veertig jarig jubileum van EDOG Muzikaal theater zelfs koninklijk onderscheiden.

Erik is getrouwd, heeft 3 kinderen, 2 schoondochters en twee kleindochters. Hij is trots dat alle familieleden uit zijn gezin een bijdrage leveren in of rondom de voorstellingen van EDOG Muzikaal Theater.

Erik Damman - Regisseur EDOG

Gerbrand van Kolck – Repetitor & Muzikaal leider

Gerbrand van Kolck is een bevlogen theatermaker, componist en muzikant.
Hij is betrokken bij meerdere musicalverenigingen in NL, en is de trotse muzikaal eindverantwoordelijke van de volop geprezen Amateur Musical Awards die hopelijk snel weer een doorstart zal krijgen.
Hij componeerde 17 musicals, maar ook schrijft hij voor TV, Radio en pretparken. 
Zijn motto is : “Muziek begint en eindigt met stilte”. Applaus is fijn, maar een pure emotie in stilte is het allermooist.

demaatjes alleen Gerbrand

redtube
www.tikhub.pro two swedish blonde angels copulate.