De artistieke leiding

De artistieke leiding bepaalt de artistieke visie van een productie of een concert. Binnen de wereld van het muziektheater gaat dit om categorieën als regie, zang, muziek en choreografie. Bij EDOG wordt de regie gedaan door Jeroen van Delft. Jeroen Heiliegers is verantwoordelijk voor de zang en muziek. Hieronder kunt u meer lezen over hun achtergrond.

Jeroen van Delft – Regisseur

Jeroen van Delft werkt al 20 jaar als musicalregisseur en -docent. Hij heeft inmiddels overal en nergens een heleboel muziektheaterproducties geregisseerd en heeft ook op bijna alle HBO en MBO musicalopleidingen in Nederland lesgegeven. De vakken die hij daar geeft zijn liedinterpretatie, ensemblezang, koorzang, musicalgeschiedenis en -analyse, cultureel ondernemerschap en zo nog een paar. Als u hem en zijn muziektheaterwerk van dichterbij wil bekijken, ga dan naar  www.jeroenvandelft.com.

Naast dit alles is hij ook ondernemer en EHBO- en duikinstructeur, ook activiteiten die hij met plezier doet. En hij is vader van drie kinderen, natuurlijk! Hij gelooft dat hij een vol en rijk leven heeft. En vanaf nu dus aangevuld met het samen met Edog maken van de musical 3Musketiers!

Jeroen VD 3

Jeroen Heiliegers – Repetitor & Muzikaal leider

Jeroen is afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium te Haarlem. Op dit moment is hij werkzaam als prive zangdocent bij www.zanglessenhaarlem.nl. Ook is Jeroen muzikaal leider, repetitor en bij diverse musicalverenigingen. Jeroen is de oprichter van De Musical4daagse www.musical4daagse.nl. De Musical4daagse maakt in verschillende grote theaters in Nederland een musical in 4 dagen met kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Jeroen heiliegers