sex videos oriental blowjob episodes.
latina sexy dancer fucked hard by her customer. porn-of-the-week.com
sexdiver.net

Bestuur

Het bestuur vertegenwoordigt de leden van Edog Muzikaal Theater. De bestuursleden worden ieder jaar tijdens de algemene ledenvergadering gekozen of herkozen. Een bestuur bestaat altijd uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast zijn er in Edog meerdere algemeen bestuursleden, die wij allemaal graag even voorstellen.

Jeroen Vos - Voorzitter

Jeroen Vos is sinds 2018 voorzitter van EDOG. Naast het besturen van de vereniging neemt hij ook deel aan enkele werkgroepen. Jeroen leerde EDOG kennen, nadat hij in 2000 zijn vrouw ontmoette. Zij en haar vader waren enthousiaste leden van de vereniging. Inmiddels zingen ook zijn dochter en oudste zoon bij EDOG.
 
Wat Jeroen aantrekt tot EDOG is de verbondenheid tussen de leden, de hartelijkheid  en het enthousiaste waarmee voorstellingen op de plank worden gebracht. De inzet waarmee ieder jaar de sporthal in Diemen wordt omgebouwd tot theater is uniek voor een amateur vereniging.
 
In het dagelijks leven werkt Jeroen als majoor voor de Koninklijke Marechaussee, is getrouwd en heeft 4 kinderen.

Anja van der Tempel - Secretaris

Anja van der Tempel is sinds 2018 lid van EDOG. Voordat zij bij EDOG kwam heeft zij vele jaren gezongen in een popkoor maar werd enthousiast van de musical voorstellingen van EDOG door de combinatie van zang en spel.

Anja is sinds juni 2023 onderdeel van het bestuur van EDOG en heeft de functie van secretaris op zich genomen. In het dagelijks leven is Anja manager zorg bij Reade, revalidatiecentrum in Amsterdam. Zij woont in Almere, is getrouwd, heeft 3 kinderen en 2 hele lieve kleinkinderen.

Marjolein Damman - Penningmeester

Marjolein begon lang geleden als souffleur bij EDOG en deed 10 jaar mee op de planken en speelde kleine rolletjes, om daarna alleen nog achter de schermen mee te helpen tot 2018. Met All Shook Up is ze weer mee gaan doen met veel plezier.

EDOG speelt inmiddels al 30 jaar een grote rol in haar leven, omdat ze daar Erik leerde kennen, en samen met hem 3 kinderen heeft die alle drie ook betrokken zijn bij EDOG.

Naast EDOG is zij stafadviseur Opleiden in het Amsterdam UMC en daar houdt ze zich in het Vrouw/Kind Centrum bezig met alles wat met opleiden te maken heeft voor verpleegkundigen en andere zorgproffesionals.

Karin Meijer - Algemeen bestuurslid

Karin is sinds 2018 actief bij EDOG. Ze is hier gedurende de repetities van All Shook up terechtgekomen en was helemaal verrast en verkocht toen ze aan deze voorstelling had deelgenomen. Wat een plezier en energie krijg je daarvan! Inmiddels zijn zelfs twee van haar drie dochters aangesloten bij EDOG.

Ook Titanic was een geweldige ervaring. Om deze reden heeft Karin onlangs besloten om het bestuur te versterken als algemeen lid.

Naast EDOG-lid is Karin in haar werkzame leven werkregisseur/jobcoach en werkt zij zelfstandig als jongerencoach en gesprekspartner voor Toekomst in Zicht.

Jasper Vis - Algemeen bestuurslid

Jolien van der Tempel - Algemeen bestuurslid

redtube
www.tikhub.pro two swedish blonde angels copulate.